ВХОД:
Вход с Fb:
 |  София: ::  |   Лондон: ::  |   Ню Йорк: ::  |   Токио: ::  |  usd 1 USD = 1.85001 BGN | gbp 1 GBP = 2.26894 BGN | chf 1 CHF = 1.92826 BGN |

Новини

Започна онлайн прием на документи за 19 специалности в МУ-Варна

На 13 юни 2022 г. започна онлайн приемът на документи за направление „Военен лекар" и за специалностите „Медицина", „Дентална медицина", „Фармация", „Управление на здравните грижи" (ОКС „бакалавър"), „Здравен мениджмънт" (ОКС „бакалавър"), ‚Логопедия", „Кинезитерапия", „Биомедицинска техника и технологии", „Медицинска сестра" и „Акушерка"

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 14 Юни 2022, 20:25

Община Варна набира младежи на възраст между 16 и 29 години за полагане на доброволчески труд

Община Варна стартира кампания за набиране на младежи на възраст между 16 и 29 години за полагане на доброволчески труд в местни неправителствени организации и институции в следните сфери - екология; изкуство; култура; опазване на историческото наследство; спорт и туризъм; медийно обслужване; социални дейности и др.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 14 Юни 2022, 15:01

Два дни джаз и романтика на брега на морето във Варна

Днес и утре във Варна радиото ще срещне публиката с 25 изпълнители в 13 различни проекта. От 18 до 22 ч. в клуб "Ментол“ на брега в морската ни столица Jazz FM е подготвило концертна програма, която ще бъде излъчена на живо и в радиоефира.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 9 Юни 2022, 20:00

Създават институт за иновации в туризма във Варна

Към Икономическия университет във Варна ще се създаде Научно-внедрителски институт за иновации в туризма, реши правителството на днешното си заседание.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 8 Юни 2022, 14:29

Очна болница във Варна става част от Медицинския университет

Очна болница във Варна става част от Медицинския университет. С 42 "за“ Общинският съвет гласува дяловете от капитала на "Специализираната болница по очни болести за активно лечение“ (СБОБАЛ) да бъдат прехвърлени безвъзмездно чрез дарение на МУ “Проф. д-р Параскев Стоянов“.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 18 Май 2022, 10:18

Община Варна обяви конкурс за директори на шест детски градини в града

Община Варна обяви конкурс за директори на шест общински детски градини във Варна. Детските заведения, за които се търсят ръководители, са: ДГ №10 „Карамфилче“, ДГ №11 „Незабравка“, ДГ №13 „Мир“, ДГ №18 „Чайка“, ДГ №39 „Приказка“, ДГ №49 „Боров кът“.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 18 Май 2022, 10:00

От 15 май се забраняват строителните и монтажни работи в курортите край Варна

Със заповед на кмета на община Варна Иван Портних, от 15 май до 1 октомври се забранява извършването на всички видове строителни и монтажни работи на територията на комплексите "Златни пясъци“, Св. Св. Константин и Елена“, КК "Чайка“, КЗ "Прибой“, курортна зона - местност "Манастирски рид“.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 3 Май 2022, 15:59

Въвеждат синя зона във Варна и през почивните дни

Синята зона във Варна ще работи до 20.00 ч., както и през почивните дни, а цената на билета става 1,60 лв., реши местният парламент на днешното си заседание.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 20 Април 2022, 21:19

Набират статисти за мащабна филмова продукция във Варна

Варна отново става част от кино картата на България и този път не с каква да е, а голяма чуждестранна продукция. Заглавието на филма и актьорите все още са тайна, но източници разкриват, че продукцията ще е истински мащабна. Плажовете край града ще се върнат един века назад, за да разкрият история за силата на човешкия дух.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 20 Април 2022, 09:36

Варна става в столица на геймърството в България

Варна ще се превърне в столица на геймърството у нас по време на първото издание на уникалния хакатон за ентусиасти и професионалисти. Четиридневното събитие ще започне на 3 март и ще завърши с награждаване на най-интересните и вдъхновяващи игри на 6 март. Sea Game Jam включва 48-часово предизвикателство за създаване на игра по определена тема, конкурс за най-добра българска инди разработка и конференция с топ лектори от сектора.

 

Категория: Новини от Варна и областта

Добавено: 3 Февруари 2022, 10:58

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Търсене в сайта:

Намерете ни във Фейсбук